Fabel & Fakta består av Rita Enstad-Karlsen og Tor Segelcke, som har drevet bedriften med glød og glede i snart 25 år.

Gjennom alle disse årene har vi  jobbet med varierte oppdrag for NRK.                    Vi har jobbet med flere store dokumentarserier, frittstående dokumentarer og TV-reportasjer.  

Vi har også erfaring som programledere fra HelseRefleks, NRK.                              Våre mange oppdrag for TV består i journalistisk og redaksjonelt arbeid , samt regi, foto og klipp.                     

Samtidig med vårt store engasjement for TV jobber vi kontinuerlig med konseptutvikling, og produserer undervisningsfilmer, informasjon - og profileringsfilmer for næringslivet og organisasjoner.

tor_rita_3.jpg

Rita Enstad-Karlsen
Rita er utdannet ved TV-Akademiet i Oslo og ved TV-regilinja på Lillehammer. Hun har solid kompetanse som manusforfatter og regissør.  Rita er opptatt av at fortellingen skal være fengende og med et tydelig budskap. Filmene skal nå sin målgruppe og ha en viktig nytteverdi. En av Ritas store styrker er å skape magiske møter og gode relasjoner med de medvirkende. Rita er også en dyktig produksjonsleder som kan organisere ethvert stort eller lite oppdrag.

Tor Segelcke
Tor er utdannet ved en filmskole i Barcelona og ved TV-regilinja på Lillehammer. Han har solid kompetanse både som regissør, fotograf og klipper. Tor er en oppfinnsom og en kreativ estetiker som har blikk for gode komposisjoner og nye vinklinger. Han får folk til å slappe av foran kamera, og er dyktig til å skape spennende scener og situasjoner.                Tor snakker både fransk, spansk og italiensk , og kan derfor lose Fabel & Fakta verden rundt på oppdrag.