Film er et kraftfullt medium med stor kommunikasjonseffekt.                                        En film kan informere, engasjere, forandre holdninger, skape følelser og underholde.  Filmen kan vises på Tv, eller brukes på kurs og seminarer.                       I dag velger flere og flere å lage filmer som de publiserer på sin hjemmeside, facebook, You Tube eller andre plattformer.

Hva slags film ønsker du? Vi hjelper deg med å finne hvilket utrykk som passer best for akkurat deg. Her er eksempler på hva slags kategorier vi produserer.

 

HJEMMESIDE/FACEBOOK/YOUTUBE
Salg og profilering av ditt firma, din institusjon eller ditt produkt. Lag et levende visittkort og vis fram aktiviteter og arbeid dere er stolte av på en kort og fengende måte.

INFORMASJONSFILM
Filmer som påvirker holdninger, dokumenterer prosesser, eller gir ny kunnskap og økt kompetanse.

UNDERVISNINGSFILM
Pedagogiske filmer til bruk i undervisning i skoler og bedrifter.

HISTORISKE FILMER
Vi har laget flere store historiske TV serier for NRK. Dette er ett av våre spesialfelt og vi har kanskje landets fremste kompetanse på bruk av arkivfilm til å formidle både lokal og nasjonal historie.

TV REPORTASJER
Vi har lang erfaring med TV reportasjer på 2 til 6 minutter. Vårt spesialfelt har vært helserelaterte reportasjer, men vi dekker alle typer tema. 

 

TV DOKUMENTARER
Vi har alltid en dokumentarfilm i produksjon. De fleste er basert på egne ideer og tema vi brenner for. Vi har også jobbet mye for NRK TV aksjonen og laget enkeltstående dokumentarer flere kontinenter.

HELSEFILM
En av våre spesialiteter er å lage filmer for helsevesenet. Filmer som gir ny kunnskap, påvirker holdninger , inspirerer og viser gode mestringsstrategier. Gjennom 23 år har vi jobbet med de største aktørene innenfor helse i Norge. Dette har gitt oss en unik kompetanse på denne type filmfortelling. 

JUBILEUMSFILMER 
Filmer som feirer og forteller historien om din bedrift, eller organisasjon.

PERSONLIG FILM
Filmen som forteller hvem du er og hvorfor din kompetanse og kunnskap er viktig for andre.